EN
logologo

facebook linkedin

EN

Banner Chonghong Industries Ltd.

produk test

18x19+FC 19X7 35X7
Breaking Load Tabel

Kawat rpe akeh kabel
Kelas kabel minangka kekuatan putus minimal. Gelar sing paling umum digunakake yaiku: 1470MPA, 1570MPA, 1670MPA, 1770MPA, 1870MPA, 1960MPA
Aplikasi Utama: Kanggo crane menara, mesin port angkat, sing mbutuhake tali kawat non-rotasi