EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Камион со палети од 5 тони

●  Heavy duty design for moving heavy load.
●  Unique hydraulic pump with less effort to lift heavy load easily.

Табела за кршење товар

модел

Капацитет (кг)

Висина на вилушка (мм)

Ширина на вилушка (мм)

Вкупна ширина на вилушка (мм)

Должина на вилушка (мм)

Over Size l×w×h (mm)

Нето тежина килограми

Макс.Х.

Макс.Х.

HP50S

5000

90

200

210

580

1150

× × 1546 588 1300

192

Контактирајте не