EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

АСТМ80 СТАНДАРДЕН СИНАР ЗА ЛИНКИ

Табела за кршење товар

1. ДОКАЗНИ СИЛИНСКИ ЛИНГ ASTM80 (G30)


НОМИНАЛНА ГОЛЕМИНА

РАБОТЕН ЛИМИНТ ЗА РАБОТА (МАКС)  

ДОКАУВАЧКА ПОЛНОВА (МИН)

МИН.ПРЕКИНУВАЧКА ТОВАРАЕ

ТЕ WEИНА ПО 100 '

Внатрешна должина (MAX)

Внатре во ширина (MIN)

инчи

mm

KG

LB

KN

LB

KN

LB

KG

LB

mm

инчи

mm

инчи

 1 / 8

4

190

420

3.78

850

7.56

1,700

8.8

19

22.6

0.89

7.4

0.29

  3 / 16

5.5

360

800

7.11

1,600

14.2

3,200

18.3

40

24.1

0.95

10.2

0.40

 1 / 4

7.1

600

1,330

11.8

2,650

23.6

5,300

32.7

72

25.4

1.00

12.7

0.50

  5 / 16

8.7

910

2,000

17.8

4,000

35.6

8,000

48.0

106

27.9

1.10

12.7

0.50

 3 / 8

10.3

1,270

2,800

24.9

5,600

49.8

11,200

70.3

155

31.2

1.23

15.7

0.62

 1 / 2

13.5

2,190

4,800

42.9

9,650

85.8

19,300

123

271

38.9

1.53

20.3

0.8

 5 / 8

16.7

3,350

7,400

65.8

14,800

131.6

29,600

184

405

48.3

1.90

25.4

1.00

 3 / 4

19.8

4,700

10,400

92.5

20,800

185.0

41,600

264

582

54.6

2.15

28.4

1.12

 7 / 8

23

6,350

14,000

124.5

28,000

249.0

56,000

368

811

63.5

2.50

34.8

1.37

1   

26.5

8,400

18,600

165.4

37,200

330.8

74,400

474

1,045

69.9

2.75

38.1

1.50

 

2. Синџир за висок тест ASTM80 (G43)


НОМИНАЛНА ГОЛЕМИНА

РАБОТЕН ЛИМИНТ ЗА РАБОТА (МАКС)  

ДОКАУВАЧКА ПОЛНОВА (МИН)

МИН.ПРЕКИНУВАЧКА ТОВАРАЕ

ТЕ WEИНА ПО 100 '

Внатрешна должина (MAX)

Внатре во ширина (MIN)

инчи

mm

KG

LB

KN

LB

KN

LB

KG

LB

mm

инчи

mm

инчи

 1 / 4

7.1

1,180

2,600

19.1

4,300

34.5

7,750

36.3

80

21.8

0.86

10.2

0.40

  5 / 16

8.7

1,770

3,900

27.4

6,400

51.6

11,600

50.4

111

26.7

1.05

12.2

0.48

 3 / 8

10.3

2,450

5,400

39.6

8,900

72.0

16,200

72.6

160

30.3

1.19

14.7

0.58

 1 / 2

13.5

4,170

9,200

68.0

15,300

122.7

27,600

129

284

36.0

1.43

19.1

0.75

 

3. ЛИНГ ЗА ТРАНСПОРТ ASTM80 (G70)


НОМИНАЛНА ГОЛЕМИНА

РАБОТЕН ЛИМИНТ ЗА РАБОТА (МАКС)  

ДОКАУВАЧКА ПОЛНОВА (МИН)

МИН.ПРЕКИНУВАЧКА ТОВАРАЕ

ТЕ WEИНА ПО 100 '

Внатрешна должина (MAX)

Внатре во ширина (MIN)

инчи

mm

KG

LB

KN

LB

KN

LB

KG

LB

mm

инчи

mm

инчи

 1 / 4

7.1

1,430

3,150

27.8

6,300

56

12,600

34.0

75

21.8

0.86

11.4

0.45

  5 / 16

8.7

2,130

4,700

41.8

9,400

83.6

18,800

50.4

111

25.6

1.01

11.7

0.46

 3 / 8

10.3

2,990

6,600

58.7

13,200

117.4

26,400

71.0

156

30.2

1.19

14.0

0.55

Контактирајте не