EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Јаже за црна жица за сцена и филмови

Јаже за црна жица за сцена и филмови
 
1) Construction:  7x19
 
2) Дијаметар: 1/8 '
 
3) Должина: 5000 'по дрвена ролна или по потреба
 
4) Лежеше: редовно лежење на десната рака или редовно лежење на левата рака
 
5) јадро: јадро од челик
 
6) Цврстина на истегнување: 1670Mpa-1960Mpa
 
7) Пакување: дрвена ролна, дрвена палета, серпентина
 
8) Strandard: ASTM, DIN, GB
 
9) апликации: акробации на филмови, сценски перформанси
 
 
Површината на јажето е специјално третирана да изгледа како црна, така што јажето нема да рефлектира видлива светлина и може да апсорбира видлива светлина на сцената, што е погодно за акробации во филмови и прилики на сценски перформанси.

Табела за кршење товар

 

Кабел за авиони обложен со црн прав              
                     
изградба дијаметар материјали Прекинување на силата Тежина на 1000Ft Должина на          
                     
7x7 1/16 " галван.челик 480 lbs 8 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x7 3/32 " галван.челик 920 lbs 16 lbs  100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x19 1/8 " галван.челик 2000 lbs 40 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x19 3/16 " галван.челик 4200 lbs 70 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
                     
7x19 1/4 " галван.челик 7000 lbs 120 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
                     
                     
Кабел за црн оксидиран авион              
                     
изградба дијаметар материјали Прекинување на силата Тежина на 1000Ft Должина на          
                     
1x19 5/64 " галван.челик 850 lbs 6 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
    од нерѓосувачки челик 800 lbs 6 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x19 3/32 " галван.челик 1000 lbs 16 lbs  100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
    од нерѓосувачки челик 920 lbs 16 lbs  100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x19 1/8 " галван.челик 2000 lbs 40 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
    од нерѓосувачки челик 1760 lbs 40 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft 5000 Ft
                     
7x19 5/32 " галван.челик 2700 lbs 45 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
    од нерѓосувачки челик 2400 lbs 45 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
                     
7x19 3/16 " галван.челик 4200 lbs 70 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
    од нерѓосувачки челик 3700 lbs 70 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
                     
7x19 1/4 " галван.челик 7000 lbs 120 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  
    од нерѓосувачки челик 6400 lbs 120 lbs 100 Ft 250 Ft 500 Ft 1000 Ft 3000 Ft  

 

        

 

        

Контактирајте не