EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Јаже за јаже од јаглерод / не'рѓосувачки челик, прашка од јаже од ПВЦ обложена

Изградба на резиња:  1). TYPE A: with heavy thimble; 2)TYPE B: with ordinary thimble;  3) TYPE C: with soft eye
Видови жици на јажиња: Sling with soft eye;  Sling with soft eye,two legs;  Ferrule-secured endless Slings;  Sling with single hook;  Hoist Slings;  Steel ferrule secured sling;  Sling with swaged steel tie rod;  Sling with Sockets;  Sling with spliced eye termination.
материјал: Ungalvanized Steel ,Galvanized  Steel ,Hot dipped Galvanized Steel;  Stainless Steel(AISI304,AISI316), PVC/PE/PP Coated wire rope
Конструкцијата: 6x19; 6x24; 6x37, итн.
Т / С: 1570-1770N / MM2
Можеме да произведуваме или да дизајнираме различни стилови на алуминиумски легури-ферулови обезбедени пранги; ремени со челик-ферул; сплетени жици од јаже; јажиња за леење на штекери; бесконечни тркалезни прачки; итн.
Прилагодените дизајни се добредојдени

Табела за кршење товар

Производите широко користени во пристаништа, рудници, кран, поставување на лента, дигалка, влечење, подвижување, мрежи, пловење со брод, мешање

Бр

дијаметар

 

 

 

1570N / mm2

1670N / mm2

1770N / mm2

(Мм)

D

A (mm)

Б (мм)

MBL (Т)

SWL (T)

MBL (Т)

SWL (T)

MBL (Т)

SWL (T)

1

6

6

160

80

/

/

/

/

2.00

0.33

2

9

9

200

100

3.63

0.61

3.87

0.64

4.1

0.68

3

10

10

240

120

4.48

0.75

4.77

0.8

5.06

0.84

4

12

12

240

120

6.46

1.08

6.87

1.15

7.28

1.12

5

14

14

240

120

8.79

1.47

9.35

1.56

9.91

1.65

6

16

16

280

140

11.48

1.91

12.21

2.04

12.95

2.16

7

18

18

320

160

14.53

2.42

15.46

2.58

16.39

2.73

8

20

20

360

180

17.94

2.99

19.08

3.18

20.22

3.27

9

22

22

400

200

21.71

3.62

23.09

3.85

24.48

4.08

10

24

24

440

220

25.84

4.31

27.48

4.58

29.13

4.86

11

26

26

480

240

30.33

5.05

32.26

5.38

34.18

5.7

12

28

28

520

260

35.16

5.86

37.41

6.23

39.65

6.61

13

30

30

560

280

40.37

6.73

42.94

7.16

45.51

7.59

14

32

32

600

300

45.4

7.57

48.37

8.06

51.43

8.57

15

36

36

640

320

57.34

9.56

61.22

10.2

65.1

10.85

16

40

40

680

340

70.72

11.78

75.62

12.6

80.41

13.4

17

44

44

720

360

85.62

14.27

91.43

15.24

97.25

16.21

18

48

48

760

380

101.1

16.85

108.16

18.03

115.31

19.22

Контактирајте не