EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

150cc гасен скутер

Engine Type:150cc, 1-cylinder, 4-stroke, air-cooled

Maximumendurance(km):200km

Brake:Front/rear disc brake

Палење и свеќичка : CDI

Front shock absorption:Hydradulic shock absorption

Rear shock absorption:Double spring hydraulic shock absorption

Д x Ш x В (mm) : 1940 * 685 * 1080 mm

Висина на седиштето (mm) : 740 mm

Меѓуоскино растојание (mm) : 1281 mm

Max speed (km/h):95km/h

Капацитет на гориво (l) : 6L

Економија на гориво (л) : 2.5 / / 100 км

Нето тежина : 109 кг

Табела за кршење товар

Контакт