EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

250cc теренски мотоцикл

Engine Type:Zongshen250cc single cylinder , water-cooled,4 stroke

Палење и свеќичка : CDI

Max speed:100km/h

Brake(Front/Rear):Disc

L x W x H (mm): 2100x850x1200mm

Висина на седиштето (mm) : 850 mm

Wheelbase(mm):F-1.60*21 R-2.15*18

Мин растојание од земја : 340мм

Капацитет на гориво (l) : 8L

Нето тежина : 135 кг

Табела за кршење товар

Контакт