EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

КЛЕВИС ГРАБ ГРАДИ

Куките за грабнување на Клевис се дизајнирани специјално за транспортни ланци и се држат на ланецот со склоп на завртки и игла.

 

Табела за кршење товар

H-330 Forged Carbon Steel      A-330 Forged Alloy steel
Quenched and tempered        Ultimate load is 4 times WLL

 

 

Производ

код

големина

Of

синџири

Работен товар

Ограничување (bs)

ДИМЕНЗИИ (во)

Тежина

(Кг)

H-330

A-330

B

E

P

R

 

CH01A01

1/4

2,600

3,600

0.36

0.40

0.38

1.97

0.40

CH01A02

5/16

3,900

5,400

0.40

0.44

0.44

2.26

0.79

CH01A03

3/8

5,400

7,500

0.48

0.50

0.47

2.63

1.00

CH01A04

7/16

7,200

10,000

0.66

0.56

0.56

2.75

1.50

CH01A05

1/2

9,200

12,750

0.75

0.66

0.63

3.19

2.10

CH01A06

5/8

12,750

19,000

0.91

0.78

0.75

4.09

4.20

CH01A07

3/4

18,500

27,000

0.94

0.94

0.88

4.63

6.50

Контактирајте не