EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Куки со лизгање на Клевис

The Clevis Slip Hook features a removable latch and clevis pin and is made from grade 316 stainless steel for maximum corrosion resistance.  These stainless steel slip hooks are available in sizes ranging from 1/4" to 1/2" and they are ideal for marine and industrial applications.

 

Табела за кршење товар

H-331 Forged Carbon Steel      A-331Forged Alloy steel
Угаснат и ублажен крајниот товар е 4 пати поголем WLL

 

 

Производ

код

големина

Of

синџири

Работен товар

  Ограничување (bs)

ДИМЕНЗИИ (во)

Тежина

(Кг)

H-331

A-331

B

E

P

R

CH01B01

1/4

1,950

2,750

0.44

0.94

0.38

2.56

0.50

CH01B02

5/16

2,875

4,300

0.50

1.06

0.44

2.87

0.75

CH01B03

3/8

4,000

5,250

0.59

1.31

0.47

3.25

1.20

CH01B04

7/16

5,000

7,000

0.66

1.56

0.56

3.70

2.06

CH01B05

1/2

6,500

9,000

0.75

1.69

0.63

4.00

2.80

CH01B06

5/8

9,250

13,500

0.91

2.00

0.75

4.94

4.75

CH01B07

3/4

12,500

19,250

1.31

2.50

1.00

6.09

10.30

 

ЛИСТАРКИ КЛЕВИС КОЧКИ СО ПАРТИ

Forged Carbon or Alloy steel       Quenched and tempered
Крајното оптоварување е 4 пати WLL


 

Производ

код

 

големина

Of

синџири

Работен товар

Ограничување (bs)

ДИМЕНЗИИ (во)

Тежина

(Кг)

Јаглерод

челик

Легура

челик

B

E

P

R

T

CH01E01

1/4

1,950

2,750

0.44

0.79

0.38

2.56

0.79

0.52

CH01E02

5/16

2,875

4,300

0.50

0.93

0.44

2.87

0.79

0.77

CH01E03

3/8

4,000

5,250

0.59

1.14

0.47

3.25

1.02

1.23

CH01E04

7/16

5,000

7,000

0.66

1.18

0.56

3.70

1.06

2.10

CH01E05

1/2

6,500

9,000

0.75

1.42

0.63

4.00

1.38

2.85


Контактирајте не