EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

Јажиња со дијамантски жици

6×7+1×19W / 6x19+1x37 / 7x19 Galvanized or Brass Surface Diamond Wire Saw Rope ,for Stone Cutting

Место на потекло : Кина

Име на бренд : CHONGHONG

Product Name:Diamond wire ropes

Construction:6×7+1×19W / 6x19+1x37 / 7x19

Material:Diamond & steel

Diameter:3mm,3.2mm,3.5mm,3.6mm,3.8mm,3.9mm,4.2mm,4.5mm,4.6mm,4.8mm,4.9mm

Surface Treatment:Galvanized or Brass

Coating:Rubber, Plastic, Spring, Rubber+Spring etc.

Color:blue or Customization

Application:For cutting marble & granite

Usage:Quarrying,block squaring & profiling

Пакет : Картон, дрвена кутија или според барањата на клиентот

Diamond Wire Rope

Diamond Wire Rope

Табела за кршење товар

Diamond Wire Rope

Diamond Wire Rope

Diamond Wire Rope

Diamond Wire Rope

Diamond Wire Rope

Контакт