EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Стандарден синџир DIN763 (DIN5685C)

Структура: заварен синџир
Висок квалитет на производите
Должина: како барање на клиент
Синџир изработен од не'рѓосувачки челик 304,304L, 316,316L,
Предност: Тип 316 нерѓосувачки челик има најдобра отпорност на корозија меѓу стандардните нерѓосувачки челици. Тој се спротивставува на дупчење и корозија од повеќето хемикалии, а особено е отпорен на корозија на солена вода.
Стандарди:
Обичен благ челичен синџир на врски,
ASTM80 стандарден синџир на врски,
NACM90 стандарден синџир на врски,
NACM96,
САД стандарден ланец со куки,
Австралиски стандарден синџир на врски,
DIN5685A / C КРАТКО / ДОЛГ синџир на врски,
Синџир со долги врски Din763,
Синџир на кратки врски Din766,
Синџир врски DIN764,
Норвешки стандарден синџир на врски,
Корејски стандарден синџир на врски,
Стандарден ланец на двојни јамки во САД,
DIN5686 синџир на јазли.

Табела за кршење товар

ДИА мм

Внатрешна должина (мм)

Внатре во ширина (мм)

ТЕIGHА ПО М (КГ)

2

22

4

0.061

2.5

24

5

0.10

3

26

6

0.15

3.5

28

7

0.20

4

32

8

0.27

4.5

34

9

0.35

5

35

10

0.43

6

42

12

0.63

7

49

14

0.86

8

52

16

1.10

9

59

18

1.41

10

65

20

1.75

13

82

26

2.95

16

100

32

4.45

Контактирајте не