EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

DIN5685 Стандарден краток ланец

Material : Q195,Q235,Mild steel
Standard: BS,DIN-Standard,Norwegian Standard,Korean Standard
Packaging : Bulk packing,Gunny Bag,Plastic Reel,Wooden Reel,Carton,Steel Drum,Plastic Drum
Can supply breaking capacity test report after finish produce.
Испраќаат во 15 дена по исплата

Табела за кршење товар

DIA mm

Внатрешна должина (мм)

Inside Width (mm)

ТЕ WEИНА ПО М (КГ)

2

12

4

0.071

2.5

14

5

0.114

3

10

6

0.165

3.5

18

7

0.23

4

19

8

0.30

5

21

10

0.50

6

24

12

0.73

7

28

14

1.00

8

32

16

1.30

9

36

18

1.65

10

40

20

2.05

12

48

24

2.90

13

52

26

3.45

Контакт