EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

Велосипед мотор со гас

Engine Type:224cc,water-cooled 2 stroke,6 speed

Bore x Stroke:56.5*59

MaximumPower Kw/(r/min):20/8500

MaximumTorque N·m/(r/min):24/7500

L x W x H (mm):1907 x 702 x 1069 mm

Seat Height(mm):

Wheelbase(mm):1340(mm)

Starting:Kick/Electric

Fuel Capacity(l):7L

Economicfuel consumption:2.8L/100km

Net Weight:115kg

Breaking Load Table

Контакт