EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

СИГЛЕН ЗА СКЛУЧУВАЕ НА ДРАГИЈА

Material:   Carbon Steel, Malleable Iron
Површина: Топла галванизирана, обоена во боја
Боја: сребрена, црвена, жолта, итн
Пакување: картон со палета / дрвена кутија

Табела за кршење товар

Производ

код

ГОЛЕМИНА

KG

ПАКУВАЊЕ

ПЕЧКИ / ТЕНТА

CH10A01

0.7

50

CH10A02

1.5

20

CH10A03

2.5

15

CH10A04

3.2

10

CH10A05

4

10

CH10A06

6

5

CH10A07

8

5

CH10A08

10

3

CH10A09

12

3

CH10A10

15

3

 

ВИДОВЕН ВИДЕН ВИДОВЕН ТИП Б.

Производ

код

ГОЛЕМИНА

KG

ПАКУВАЊЕ

ПЕЧКИ / ТЕНТА

CH10C01 1.4 20
CH10C02 2.3 15
CH10C03 3.5 10
CH10C04 5.5 5
CH10C05 7.5 5
Контактирајте не