EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Влечење оклопн кабел од композитна челична жица

3-електричен и 3-сигнален оклопен кабел за влечење композитна челична жица. за Океан РОВ

1. Дијаграм на структурата

3-електричен и 3-сигнален оклопен кабел за влечење композитна челична жица. за Океан РОВ

• Cable parameters

1. Electrical unit×3
1.1 Диригент: бакарна жица изопачена жичка;
1.2 Изолација: специјален засилен материјал отпорен на напон.
2. Оптичка единица: цевка од не'рѓосувачки челик
3. Каблирање: повикајте се на сликата, додадете баласт за да се завитка кабел.
4. обвивка: специјален армиран материјал.
5. Зајакнувачки дел: жица од галванизиран челик со топло натопување, насоката на поставување на внатрешниот слој е правилна, левата насока на поставување на надворешниот слој.
6. Outer diameter: 17.3 mm±0.3mm

 

• Услови за работа

1. Работна температура: -20 ℃ ~ + 80
2. Минимален дозволен радиус на свиткување за инсталација: 350мм.

 

• Технички перформанси

Електрични перформанси за електрична единица:

перформанси

Работен напон (жица и жица

AC3000V

DC resistance Ω/km

≤4.9

Insulation resistance (MΩ·km) (DC500V) (wire and wire)

≥3000

Електрична јачина на изолација (DC 10000V, 5min (жица и жица)

Без дефект

 

Перформанси на оптичката единица

Ослабување на оптички влакна (dB / km)

.0.50@1310nm

 

Механички, физички и еколошки перформанси 

1. Breaking force: ≥205kN  
2. Тежина: околу 1100 кг / км
3. Попречно водонепропустливост: GJB 1916-1994 Општа спецификација за кабел и кабел за поморски брод со низок чад

Табела за кршење товар

 

Влечење оклопн кабел од композитна челична жица

 

3-електричен и 3-сигнален оклопен кабел за влечење композитна челична жица. за Океан РОВ

Контактирајте не