EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Електричен самостојно подигнување

Табела за кршење товар

основен параметар  

Вид на моќност

Батерија

Макс. Оптоварување (кг)

500

Центар за вчитување (mm

400

Инвалидска количка (мм)

758

Растојание на тркалото: FR (mm)

380

Wheel Distance: RR(mm

665

Вид на работа

прошетка

тркало  

Материјал на тркало FR / RR

Најлон

Број на тркало (возење тркало / тркало за лежиште)

2 / 2

Големина на тркалото на лежиштето (мм)

Φ70х60

Балансирана големина (мм)

Φ100х45

големина

Мин. Висина на вилушка (мм)

85

Макс. Висина на вилушка (мм)

800/900/1000/1100/1200

Надворешно растојание помеѓу вилушките (мм)

535

Должина на вилушка (мм)

1150

Ширина на вилушка (мм)

155

Целосна должина (мм)

1570

Ширина (мм)

786

Вкупна висина (јарболот затворен) (мм)

1097/1197/1297/1397/1497

Вкупна висина (мин. Висина на вилушката) (мм)

1118/1218/1318/1418/1518

МИН. Радиус на вртење (мм)

1100

перформанси

Брзина на подигнување (mm / s)

55

Брзина на спуштање (mm / s)

70

Мотор на лифт (kw)

DC0.8

Напон на батеријата (V)

12

Капацитет на батеријата (ах)

45

Тежина

Тежина на батеријата (кг)

13.5

Вкупна тежина (вклучете ја батеријата) (кг)

230/235/240/245/250

Контактирајте не