EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Течни и медицински компоненти

Безбедност на отворено

Медицинска нега и лична фитнес уреди

КУКИ ЗА ГРАБЕЊЕ ОЧИ

Легуриран челик, изгаснат и калено.

Употребата на A-328 Eye Grab Hook ќе резултира со намалување на капацитетот на ланецот за 20 проценти. Кога се користи за закачување на ногата на синџирот за да се формира пригушница, аголот на пригушницата мора да биде 120 степени или поголем. Кога се користи како скратувач на ланецот, минимизирајте го извртувањето на ланецот и осигурајте се дека ланецот е целосно заглавен во куката.

 

 

 

 

 

Производ

код

големина

Of

синџири

Работен товар

Ограничување (Lbs)

ДИМЕНЗИИ (во)

Тежина

(Кг)

H-323

A-323

B

E

R

CH01C01

1/4!

2,600

3,600

0.50

0.34

1.97

0.28

CH01C02

5/16!

3,900

5,400

0.56

0.44

2.25

0.45

CH01C03

3/8!

5,400

7,500

0.66

0.50

2.56

0.79

CH01C04

7/16!

7,200

10,000

0.75

0.56

2.94

1.19

CH01C05

1/2!

9,200

12,750

0.88

0.66

3.38

1.80

CH01C06

5/8!

12,750

19,000

1.06

0.78

4.11

3.30

CH01C07

3/4!

18,500

27,000

1.38

0.94

5.16

6.00

Контактирајте нѐ