EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Рибарски синџир G80

* Материјал: висококвалитетен легиран челик                
* Површинска обработка: Авто-боја, полирање, зацрнет, обоен, пластичен слој, поцинкуван топло, електро-галванизиран, итн.
* Специјален третман против абразија             
* Strength Grade:  G80                
* Фактор на безбедност: мин 4                
* Во сериите со врски со кратка врска од средна долга   

Табела за кршење товар

Синџир за кратки врски

Код

 

Size               dxp                            (mm)

 

Ширина (мм)

 

 

Приближна тежина

 

Пробивање на оптоварување мин. КН

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

CH0720110 / 60

7x21

10

25.5

1.05

60

CH1003014 / 125

10x30

14

36

2.2

125

CH1303918 / 214

13x39

18.1

47.1

3.8

214

CH1604822 / 320

16x48

22.4

57.4

5.63

320

CH1905728 / 450

19x57

27.8

68.8

7.81

450

CH2006029 / 500

20x60

29

72

8.52

500

Ланец на средна врска

Код

Size               dxp                       (mm)

Ширина (мм)

Приближна тежина

Пробивање на оптоварување мин. КН

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

CH1004015 / 125

10x40

15

37

1.9

125

CH1305220 / 214

13x52

19.5

48.5

3.31

214

CH1405019 / 250

14x50

18.5

49.5

4

250

CH1606424 / 320

16x64

24

59

4.97

320

CH1907629 / 450

19x76

28.5

69.5

6.92

450

CH2208627 / 610

22x86

27

74

9.5

610

CH2609231 / 850

26x92

31

86

13.7

850

Долг синџир на врски  

Код

Size               dxp                             (mm)

Ширина (мм)

Приближна тежина

Пробивање на оптоварување мин. КН

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

CH0704510 / 60

7x45

10

25.5

0.82

60

CH0905315 / 100

9x53

15

35

1.36

100

CH1106318 / 152

11x63

18

43

2.16

152

CH1308022 / 214

13x80

22

51

2.93

214

CH1610026 / 320

16x100

26

61

4.34

320

CH1910027 / 450

19x100

27

68

6.31

450

CH2212037 / 610

22x120

37

84

8.74

610

CH2815044 / 980

28x150

44

103

14.41

980

Контактирајте не