EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Течни и медицински компоненти

Безбедност на отворено

Медицинска нега и лична фитнес уреди

G411 напрсток

Нашите Standard Duty Thimbles, понекогаш наречени Light Duty Thimbles, се обложени со цинк за да ги задоволат или надминуваат Федералните спецификации FF-T-276b, тип II.

Овие жичани напрстоци се генерално стандард за апликации за лесно местење и се наменети да го продолжат животниот век на жичаното јаже.

СТАНДАРДНИ НАПРЕДОВИ од жица од јаже
Се препорачува за лесна дежурна служба
Топло поцинкуван или обложен со цинк
G-411 ги исполнува барањата на Федералната спецификација FF-T-276b Тип II

Производ

Код

Ден

на јаже

(ИН.)

Тежина

На 100 парчиња

(lbs)

   ДИМЕНЗИИ

   (во)

A

B

C

D

E

F

G

H

CH07A01

1/8

2.50

1.94

1.31

1.06

. 69

. 25

. 16

. 05

. 13

CH07A02

3/16

2.50

1.94

1.31

1.06

. 69

. 31

. 22

. 05

. 13

CH07A03

1/4

3.75

1.94

1.31

1.06

. 69

. 38

. 28

. 05

. 13

CH07A04

5/16

3.75

2.13

1.50

1.25

. 81

. 44

. 34

. 05

. 13

CH07A05

3/8

6.25

2.38

1.63

1.47

. 94

. 53

. 41

. 06

. 16

CH07A06

1/2

12.50

2.75

1.88

1.75

1.13

. 69

. 53

. 08

. 19

CH07A07

5/8

25.00

3.50

2.25

2.38

1.38

. 91

. 66

. 13

. 34

CH07A08

3/4

50.00

3.75

2.50

2.69

1.63

1.08

. 78

. 14

. 34

CH07A09

7/8

85.00

5.00

3.50

3.19

1.88

1.27

. 94

. 16

. 44

CH07A10

1

100.00

6.69

4.25

3.75

2.50

1.39

1.06

. 16

. 41

CH07A11

1 1/8-1 1/4

175.00

6.25

4.50

4.31

2.75

1.75

1.31

. 22

. 50

Контактирајте нѐ