EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Поцинкована жица за кабел за прицврстување

Quality:  Meet GB/T3082/ASTM411 Standard.
Цинк слој: Запознајте го GB / T3082 / ASTM411 стандард.
Суровина: Wireичен прачка (BP05)
Цинк со 99.995% чистота.
Тежина на серпентина: 100 кг 500 кг

Опсег на цврстина на истегнување

Големина (мм)

Цврстина на истегнување (MPA)

0.80-3.50

340-550

 

Големина (мм)

Мин. Слој од цинк. (G /)

A1

B2

0.80-1.00

150

120

1.00-1.20

180

150

1.20-1.40

200

150

1.40-1.60

220

150

1.60-1.80

220

180

1.80-2.20

240

190

2.20-2.50

260

210

2.50-3.00

275

240

Табела за кршење товар
Контактирајте не