EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Течни и медицински компоненти

Безбедност на отворено

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Општо инженерство

Финиш и материјал:
Најчестите материјали (јаглероден челик) и завршни материјали се:
1. Необложено (светло) челично јаже
2. Челично јаже обложено со цинк (жица од галванизирано челично јаже)
3. Топло поцинкувано челично јаже1X7 1x19 1X37

 
6X7+FC
6x7+IWR
6X9W+FC


6X9W+IWR 6X12+7FC 6X19+FC


6x19+IWR 6X19s+fc
6X19S+IWR

6X24+7FC 6X25FI+IWR 6X37+FC 
6x37+IWR 7X7 
7X19
 
8X19S+FC 
8x19S+IWRC  
1 × 71X19


6X19S
6X25FI


6X36


6X376X26ws
6X19 (7X19)


Главни апликации: Различна опрема за дигање, вадење, подигање, влечење, оптоварување и истовар на пристаништето, дигање на високи печки и дупчење на нафтени бунари.
Јажето со жичано јадро може да се користи под ударно оптоварување, загреано, загреано и цедено. 


6×37+FC  6×37+IWS  6×37+IWR8×19S+FC  8×19S+IWR 8×19W+FC 8×19W+IWRКонтактирајте нѐ