EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Општо инженерство

1X7 1X19 1X37
6X7 + ФК 6x7 + IWR 6X9W + ФК
6X9W + IWR 6X12 + 7FC 6X19 + ФК
6x19 + IWR 6X19-ина години 6X19S + IWR
6X24 + 7FC 6X25FI + IWR 6X37 + ФК
6x37 + IWR  7X7  7x19

 8X19S + ФК  8x19S + IWRC  
Табела за кршење товар

Material:  Stainless steel wires-these are normally mode of AISI302/304 or AISI316.  
AISI302 / 304 нуди поголема јачина на кршење.
AISI316 нуди подобра отпорност на електролитичка корозија што го прави посоодветен за морски апликации

  

Главни апликации : Погоден за важни машини и инструменти.            

6X19S


6X25FI


6X36


6X37


6X26ws


8X19


Контактирајте не