EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Половина носач на електрични палети SEPT16

1. Батеријата може да се замени во рок од една минута, а работата е едноставна и лесна. Доколку е опремено со батерија на резервни батерии, тоа може да го реши проблемот со континуираната работа на мултикласниот систем и воопшто не треба да чекате.
2. Сопирачката е побезбедна и посигурна. Исто така, се решава проблемот што рачната сопирачка на електромагнетната сопирачка не може да се влече рачно. Ако не сте во сила, сеуште можете да го користите рачниот камион со палети.
3. Тестот за полн товар трае повеќе од 4 часа за целосно задоволување на дневните потреби. Потребни се само 3 часа да се наполни повеќе од 95% од електричната енергија. Ја решава неволјите што оловните батерии треба да чекаат долго да се наполнат, да ја зголемат заситеноста на целото возило и да ја подобрат ефикасноста на работата.
4. Возилото е опремено со 48V / 650W DCmotor без четки и неговиот соодветен контролер, со силна моќност и практично одржување.

Табела за кршење товар

 основен параметар

Вид на моќност

Полуелектрични

Макс. Оптоварување (кг)

1600

Центар за вчитување(mm)

600

Инвалидска количка (мм)

1200

Растојание на тркалото: FR (Стандардна вилушка / тесна вилушка) (мм)

525

Вид на работа

прошетка

тркало

Материјал на тркало FR / RR

Супер полиуретан

Број на тркало (возење тркало / балансирано тркало / предно тркало)

1 / 4

Големина на возење тркало (мм)

Φ150х60

Големина на тркалото на лежиштето (мм)

Φ80х70

 големина

Висина на подигнување на вилушка од земја (мм)

85

Растојание на вилушката до земјата (максимум) (мм)

195 

Растојание на вилушката до земјата (мин) (мм)

35

Ширина на вилушка (надвор) (мм)

685

Должина на вилушката (мм)

1150

Ширина на вилушка (мм)

160

Вкупна должина (мм)

1605

Вкупна ширина (мм)

685

Вкупна висина (мм)

1130

Минимален радиус на вртење (мм)

1460

Мин коридор Ширина на редење под прав агол (палета1000х1200мм) (мм)

2170

перформанси

Макс. Брзина (полн товар / без оптоварување) (км / ч)

4.0 / 4.2

Способност за оценување (%)

5 / 10

Електрична конфигурација

Возење мотор (kw)

DC0.65

Напон на батеријата (v)

48 (Ли)

Капацитет на батеријата (ах)

15

Кочница

Механички

Тежина

Тежина на батеријата (кг)

5

Вкупна тежина (вклучете ја батеријата) (0

140

Контактирајте не