EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Тежок електричен камион со палети

●  Electronic power steering system, light and low noise
●  Drive unit floating bodies with patent design.
●  AC driving system, No carbon brush ,maintenance free.
●  Electromagnetic, regenerative braking system
●  Automatic lifting limit, Motor and battery life extension.
●  Load backrest is STD
●  Side-way battery is STD
●  Options: Long or short forks

Табела за кршење товар

Капацитет на товар

kg

3500

3500

3500

Нанесете на палета

 

Двојна палета

Единствена палета

Единствена палета

Основи на тркала

mm

2084

1602

1602

Вид на работа

 

Велосипедист

Велосипедист

Воки

Тркала

Тип на тркала

 

PU

PU

PU

Wheel quantity  Driving wheel/
Рамнотежно тркало / тркало за лежиште

 

1 / 4 / 2

1 / 4 / 2

1 / 4 / 2

Големина на возењето на тркалото

mm

¢228 × 93

¢228 × 93

¢228 × 93

Големина на рамнотежа на тркалото

mm

¢84 × 152

¢84 × 152

¢84 × 152

Големина на лежиштето

mm

¢115 × 55

¢115 × 55

¢115 × 55

Деменција

Min.fork ја спушти висината

mm

85

85

85

Макс. Висина на подигнување на штрм

mm

230

230

230

Макс. Висина на кревање

mm

145

145

145

Целосна ширина на вилушката

mm

680

680

680

Должина на вилушка

mm

2432

1212 / 1365 / 1517

1212 / 1365 / 1517

Ширина на вилушка

mm

250

230

230

Дебелина на вилушка

mm

60

60

60

Вкупната должина

mm

3605

2374

2222

Целосна ширина

mm

930

930

832

Целосна висина (со рачка)

mm

1536

1536

1536

Вкупна висина (без рачка)

mm

1280

1280

1280

Мин

mm

2708

2190

2051

Мин. Ширина на патеката за палети 1200 × 1200

mm

3650

2536

2365

перформанси

Брзина на патување, оптоварена / неотворена

км / ч

11 / 14

11 / 14

4 / 4.5

Брзина на подигнување, натоварено / без празно

mm / s

30 / 35

30 / 35

30 / 35

Брзина на патување, оптоварена / неотворена

mm / s

45 / 40

45 / 40

45 / 40

Оценливост, натоварена / без оптоварување

%

5 / 12

5 / 12

5 / 10

Електрична конфигурација

 

 

 

 

Возете мотор

KW

AC 4.2

AC 4.2

AC 3.0

Подигне мотор  

KW

DC 2

DC 2

DC 2

Управувач

KW

DC0.15

DC0.15

DC0.15

Батерија

V / Ah

24/360 или
ФААМ 330/490

24/360 или
ФААМ 330/490

24/360 или
ФААМ 330/490

Кочница

 

Електромагнетно / регенеративно

Електромагнетно / регенеративно

Електромагнетно / регенеративно

Контролер

 

КУРТИС

КУРТИС

КУРТИС

Тежина

Тежина на батеријата

kg

400

400

400

Service weight with battery

kg

1120

1045

910

Контактирајте не