EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Highица од поцинкуван челик од јаглерод

Материјал: челик со низок картон или челик со висок јаглерод
Тип: електричен галванизиран и топло поцинкуван
Цинк облога: 20 грама, 70 грама, 100 грама, 220 грама, 260 грам Фирмиран слој за обложување, Супер во отпорност на корозија
Мерач на жица: од 8 јазици до 33 грави
Цврстина на истегнување: 300-550Mpa, 650-1500Mpa
Пакет: со ПВЦ внатре, надворешна страна со бело крзно или хесиско платно.

Табела за кршење товар
Контактирајте не