EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

Топла галванизирана жица

1. Квалитет: Запознајте го GB / T343 стандардот.
2. Цинк слој: Запознајте GB / T15393
3. Суровина
A. Wireичен прачка: 1006,1008,1018, Q195, итн
Б. Цинк со 99.995% чистота.
4. Опсег на цврстина на истегнување

Големина (мм)

Цврстина на истегнување (MPA)

0.15-1.60

290-550

0.65-1.60

400-550

1.61-6.00

400-1200


5. Application: Wiremesh, artware, metal hose,
agriculture, binding for construction, etc.
6. Цинк слој: Запознајте GB / T15393

Големина (мм)

Мин. Слој од цинк. (G /)

A

AB

B

C

D

E

F

A1

B2

≤ 0.25

30

20

18

0.25-0.40

30

25

20

0.40-0.50

30

20

0.50-0.60

35

20

0.60-0.80

120

110

40

20

0.80-1.00

150

130

45

25

1.00-1.20

180

150

50

25

1.20-1.40

200

160

50

25

1.40-1.60

220

180

50

35

30

1.60-1.80

220

180

70

40

30

1.80-2.20

230

200

80

50

40

2.20-2.50

240

210

80

55

40

2.50-3.00

250

230

90

70

45

3.00-4.00

270

250

100

85

60

30

4.00-5.20

290

270

245

110

95

70

40

5.20-6.00

290

270

245

110

100

80

50

Табела за кршење товар

Контакт