EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Ланец за врзување

* Материјал: висококвалитетен легиран челик                
* Површински третман: Авто-боја, полирање, зацрнет, обоен, пластичен слој, топло галванизиран, електро-галванизиран, итн.                
* Стандард: ISO, EN, DIN, BS, JIS, ASTM                
* Одделение за јачина: G70,  G80,G100                
* Безбедносен фактор: мин 4                
* Ние исто така можеме да направиме нестандарден ланец според барањата на клиентите.

Табела за кршење товар

Код

Size               dxp   (mm)

Ширина (мм)

Соодветност

Пробивање на оптоварување мин. КН

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

CH0603508 / 45.2

6x35

7.5

22

0.66

45.2

CH0601908 / 50

6.3x18.8

8.2

22.4

0.79

50

CH0702411 / 63

7.3x23.8

11.3

26.95

1.145

63

CH0802412 / 80.4

8x23.85

11.65

28.35

1.374

80.4

CH0905715 / 45.2

9x57

15

34

1.421

100

CH1003014 / 125

10x29.8

14

35

2.144

125

CH1006518 / 125

10x65

18

42

1.75

125

CH1303817 / 214

13x38

17.1

45

3.693

214

CH1308223 / 214

13x82

23.4

54.6

2.95

214

CH1610029 / 320

16x100

28.8

67.2

4.45

320

Контактирајте не