EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Течни и медицински компоненти

Безбедност на отворено

Медицинска нега и лична фитнес уреди

ДОЛГ ДИ ОВРАК

 Ние можеме да ги надополниме конкурентните цени, добар квалитет, добра испорака и најдобра услуга
Различен материјал: AISI304, AISI316
 Можеме да ги произведеме следните големини и по ваше барање


САД тип G209 завртка игла сидро окови, капка фалсификувани
Оков за синџир со завртки од типот G210, фалсификуван
Безбедносно сидро окови од типот на завртки од САД G2130, фалсификувани за капка
Сигурносен синџир со окови за завртки од типот G2150 од САД, фалсификуван за капка
Европски тип Голем лак оков
Европски тип Голем оков
JIS тип оков
BS3032 Голем оков на Ди
DIN82101 Оков
Окови со синџир за тралинг со игла со квадратна глава

Код бр. A B C D WLL
  mm mm mm mm Тон
CH0104-0004 4 4 8 30 0.09
CH0101-0005 5 5 10 37.5 0.1
CH0101-0006 6 6 12 45 0.15
CH0101-0008 8 8 16 60 0.25
CH0101-0010 10 10 20 75 0.5
CH0101-0012 12 12 24 90 0.6
Контактирајте нѐ