EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Низок профил камион со палети

Ролки: полиуретан
Тркала: најлон, полиуретан, гума

Табела за кршење товар

модел

 

CHPL20S

CHPL20L

CHPM10S

CHPM10L

тип

 

Низок профил

Супер ниско

капацитет

kg

2000

2000

1000

1000

Min.Fork Heiht

mm

55

55

36

36

Макс. Висина на Форк

mm

170

170

95

95

Ширина над вилушките

mm

540

680

540

680

Должина на вилушка

mm

1150

1200

1150

1200

Нето маса

kg

75

79

70

74

Минимална количина.

компјутери

12

12

12

12

Контактирајте не