EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Мини електричен камион со палети

Карактери на структурата
● Capacity:1500kg, DC power, light-duty conditions
● Fit for small work space, double-side pallet can use
● Maintenance-free battery/easy replance /inner charger
● Replace hand pallet truck, load/unload on vehicles
● Low voltage protection, truck will stop if voltage is lower, make truck/battery with long using life
● Emergency stop/hour meter/Battery level indicator

Табела за кршење товар

модел

CEY15A-I

Капацитет на товар

kg

1500

Центар за товар

mm

600

Основи на тркала

mm

1301

Вид на работа

 

Воки

Тркала

Тип на тркала

 

PU

Количина на тркалото 
Возење тркало / Рамнотежно тркало / Лежиште

 

1 / 0 / 4

Големина на возењето на тркалото

mm

¢252 * 67

Големина на рамнотежа на тркалото

mm

¢84 × 70
双轮/ Двојни тркала)

Големина на лежиштето

mm

-

димензија

Min.fork ја спушти висината

mm

85

Макс. Висина на подигнување на штрм

mm

205

Макс. Висина на кревање

mm

120

Надворешна ширина помеѓу вилушките

mm

550 / / 685

Внатрешна ширина помеѓу вилушките

 

230 / 365

Должина на вилушка

mm

1150 / 1200

Ширина на вилушка

mm

160

Дебелина на вилушка

mm

55

Вкупната должина

mm

1707

Целосна ширина

mm

697

Целосна висина (со рачка)

mm

1181

Вкупна висина (без рачка)

mm

714

Мин

mm

1547

Мин. Ширина на патеката за палети 800 × 1200

mm

1920

Мин. Ширина на патеката за палети 1000 × 1200

mm

1953

перформанси

Брзина на патување, оптоварена / неотворена

км / ч

3 / 3.5

Брзина на подигнување, натоварено / без празно

mm / s

56 / 60

Намалување на брзината, натоварена / без пратка

mm / s

57 / 59

Оценливост, натоварена / без оптоварување

%

5 / 7

Електрична конфигурација

 

 

Возете мотор

KW

DC 0.63

Подигне мотор  

KW

DC 0.8

Напон / капацитет на батеријата

V / Ah

24 / 70

Кочница

 

Електромагнетно / регенеративно

Тежина

Тежина на батеријата

kg

48

Сервисна тежина со батерија

kg

275

Контактирајте не