EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Рударски ланец

* Материјал: високолегиран челик (DIN17115)               
* Димензијата и својствата се целосно во согласност со барањата од одделение Б или Ц.
Специфициран во Националниот индустриски стандард GB / T 12718 и DIN22252-1 / 2.                                    
* Кршење на издолжување: 12% макс.
* Заврши: Превентивно масло од 'рѓа или премачкување со црно.       

Табела за кршење товар

Chain  Diameter  (mm)

Чекор на врската на ланецот (мм)

Ширина (мм)

Радиус на кривата mm

Тест оптоварување (KN)

Пробивање на оптоварување мин. КН

Тежина

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Класа 1

Класа 2

Класа 1

Класа 2

Kg / m

10

± 0.4

40

± 0.5

12

34

15

± 2.0

85

100

110

130

1.93

14

± 0.4

50

± 0.5

17

48

22

± 2.0

150

200

200

250

4.0

18

± 0.5

64

± 0.6

21

60

28

± 2.0

260

330

330

410

6.6

22

± 0.7

86

± 0.9

26

74

34

± 2.0

380

490

490

610

9.5

24

± 0.8

86

± 0.9

28

79

37

± 2.0

460

580

580

720

11.6

26

± 0.8

92

± 0.9

30

86

40

± 2.0

540

680

680

850

13.7

30

± 0.9

108

± 1.0

34

98

46

± 2.0

710

900

900

1130

18.0

34

± 0.9

126

± 1.0

38

109

52

± 2.0

900

1160

1140

1450

22.7

Контактирајте не