EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Нова верзија 1.8ton & 2ton камион со економски палети

Табела за кршење товар

основен параметар  

Вид на моќност

Батерија

Макс. Оптоварување (кг)

1800 / 2000

Центар за вчитување (mm

600

Инвалидска количка (мм)

1200

Растојание на тркалото: FR

525

Вид на работа

прошетка

тркало  

Материјал на тркало FR / RR

Супер полиуретан

Број на тркало (возење тркало / тркало за лежиште / тркало за обука)

2001 / 4 / 2

Големина на возење тркало (мм)

Φ210х75

Големина на тркалото за обука (мм)

Φ75х45

Големина на тркалото на лежиштето (мм)

Φ80х70

големина 

Мин. Висина на вилушка (мм)

85

Макс. Висина на вилушка (мм)

195

Мин. Расчистување на вилушка од земја (мм)

35

Надворешно растојание помеѓу вилушките (мм)

685

Должина на вилушка (мм)

1150

Ширина на вилушка (мм)

160

Целосна должина (мм)

1653

Ширина

685

Вкупна висина (рачка при употреба) (мм)

740

Вкупна висина (рачка не користи) (мм)

1130

Мин радиус на вртење (мм)

1460

Ширина на мин. Патека за натрупување под прав агол (палета 1000 * 1200) (мм)

2200

перформанси

Макс. Брзина (полн товар / без оптоварување) (км / ч)

4.0 / 4.2

Макс. Брзина на подигнување (полн товар / без товар) (mm / s)

25 / 31

Макс. Брзина на спуштање (полн товар / без оптоварување) (mm / s)

35 / 20

Способност за оценување (%)

 5 / 8

Електрична конфигурација

Возење мотор (kw)

AV0.75

Мотор на лифт (kw)

0.8

Напон на батеријата (v)

24

Капацитет на батеријата (ах)

80

Кочница

Електромагнетна

Контролер

КУРТИС

 Тежина

Тежина на батеријата (кг)

50

Вкупна тежина (вклучете ја батеријата) (0

240

Контактирајте не