EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Не ротирачки

18х19 + ФК 19X7 35X7
Табела за кршење товар

Јажињата од челични жици се состојат од многу малку компоненти, но секоја од нив се разликува по нивните специфични својства, така што може да се направи многу голем број на различни жични јажиња за специфични цели.
трите основни компоненти се:
Wireица - основната компонента на жичното јаже. Iresиците се произведуваат од различни материјали, во различни дијаметри, степени и завршетоци.
Нишка-се состои од голем број на жици заглавени спирално во еден слој или повеќе околу централната жица (кралска жица). Низите се произведуваат во многу различни конструкции. Тие можат да бидат поставени во десна или лева насока, паралелно или попречно.
Јадрото може да биде изработено од влакна или од челични жици. Некои конструкции на јажиња воопшто немаат јадро.
Wireичано јаже се состојат од голем број нишки, нормално 6 или 8, поставени спирално околу јадрото. Еднослојните јажиња се состојат само од еден слој на жици. Јажињата отпорни на ротација имаат два слоја или повеќе.

 Контактирајте не