EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Спецификација на оклопна челична оклопна попречна водонепропусна кабел

4-електрични и 1-оптички челични жици Оклопни попречни водонепропусни кабли.

1. Дијаграм на структурата

4-електрични и 1-оптички челични жици Оклопни попречни водонепропусни кабли.

2. Type: HDGYG-(3×6.0+1×2.5+2×1B1) /300


3. Дизајн на кабел
 

1. Кабел за напојување
1.1 Диригент: користете заглавена бакарна жица, 4 жици (3 жици од 6.0 mm2, 1 жица од 2.5 mm 2).
1.2 Insulation: made of compound insulation, special high temperature resistant material, heat resistance≥120℃.

2. Каблирање: повикајте се на сликата.

3. Обвивка: полиетилен, номинален надворешен дијаметар: 18.0 mm.

4. Засилен слој: засилен со челична жица двослојно обратно заглавување со висока јачина.

5. Номинален надворешен дијаметар на кабелот: 25.0 mm.

 

• Главни апликации

Овој кабел се користи за напојување и пренос на сигнал на подводна опрема во океанот, може да се влече, да се намотува за да се одмотува постојано.

 

• Услови за работа

1. Работна температура на околината: -20 ℃ ~ + 80;
2. Минималниот дозволен радиус на свиткување за инсталација е 10 пати поголем од надворешниот дијаметар на кабелот;

 

• Технички перформанси

Електрични перформанси 

работен напон

AC3000V

Диригент DC отпор (6.0 mm2) (Ω/km)(+20℃)

≤3.2

Диригент DC отпор (2.5 mm2) (Ω/km)(+20℃)

≤7.5

Insulation resistance (MΩ·km)(DC500V)

≥500

Електрична јачина на изолација (DC 10000V, 2 мин)

Без дефект

 

Механички, физички и еколошки перформанси

1

Тежина на кабелот: околу 1900 кг / км (во воздухот)

2

Сила на кршење: k300kN

Табела за кршење товар

оптички челичен жик оклопни попречни водонепропусни кабли

оптички челичен жик оклопни попречни водонепропусни кабли

Контактирајте не