EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Спецификација на оклопни кабли. за бунар за ултразвучно масло

Спецификација на оклопни кабли. за бунар за ултразвучно масло

1. Дијаграм на структурата

Спецификација на оклопни кабли. за бунар за ултразвучно масло

2. Тип: YT-2 * 9.5 / 85


3. Дизајн на кабел

1. Кабел за напојување
1.1 Внатрешен спроводник: заглавувам со исчезната жица, номинална површина на пресек 9.6мм2.
1.2 Изолација: специјален материјал отпорен на висока температура, отпорност на топлина125 ℃ номинален надворешен дијаметар: 8.1 mm.

2. Надворешен спроводник: користете структура на плетенка од бакарна жица, номинален надворешен дијаметар 9.2 mm.

3. Sheath: special high temperature resistant material, heat resistance≥125℃, nominal outer diameter :12.2mm.

4. Засилен слој: засилен со навојување на челична жица, номинален надворешен дијаметар: 16.6мм.

5. Надворешна обвивка: гумена обвивка, номинален надворешен дијаметар: 19.5 mm.

 

• Главни апликации

Овој кабел се користи за напојување и пренос на сигнал на подводна опрема во океанот.

 

• Услови за работа

1. Работна температура на околината: -20 ℃ ~ + 70;
2. Минималниот дозволен радиус на свиткување за инсталација е 10 пати поголем од надворешниот дијаметар на кабелот;

 

• Технички перформанси

Електрични перформанси

работен напон

AC3000V

Inner conductor DC resistance (Ω/km)(+20℃)

≤2.00

Outer conductor DC resistance (Ω/km)(+20℃)

≤2.15

Insulation resistance  (MΩ·km)(DC500V)

≥500

Електрична јачина на изолација помеѓу внатрешните и надворешните проводници (DC 10000V, 2 мин)

Електрична јачина на изолација помеѓу надворешни спроводници и челични жици (DC 10000V, 2 мин)

 

 

Без дефект

 

Механички, физички и еколошки перформанси

1

Breaking force: ≥85 kN

2

Попречен притисок на водата (1MPa, 2h) (100m длабочина на вода) (обвивка), без истекување на вода

Табела за кршење товар

Спецификација на оклопни кабли. за бунар за ултразвучно масло

 

Спецификација на оклопни кабли. за бунар за ултразвучно масло

Контактирајте не