EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

ChongHong инвестираше скоро 30 милиони RMB за набавка на најнапредната производна линија PV-ко-истиснување на 3 метри слоеви во Кина. Втиснување на површината и ко-истиснување во 3 слоја се специјално прилагодени за нашата компанија, со што ќе се пополни празнината на производи без втиснување без површина во домашната PVB индустрија и ќе се обезбедат PVB производи со висок крај за градежништво, автомобилска и разни индустрии за заштеда на енергија. Во исто време, таа обезбедува техничка гаранција за подобрување на квалитетот. Ефикасност на производството и перформанси на производите на термохроматски производи.

Главно спецификација на PVB

Архитектура PVB и Автомобилство PVB 

Главно дебелина : 0.38 mm, 0.76 mm, 1.14 mm, 1.52 mm 

Width(mm)range:350—3000mm

Опсег на должина (мм) : 100-400м

Други може да се произведат прилагодена големина

Табела за кршење товар

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

 

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

 

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

 

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

 

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

 

PVB филмови (високо-технолошки индустриски материјал)

Контактирајте не