EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Врзи за полнење од типот на речл без врски и куки

Тип на катче
може да ја зголеми моќноста или да го повлече ланецот над типот на лост. Тие се рангираат според големината на ланецот за кој се дизајнирани.
Size: 1/4-5/16; 5/16-3/8; 3/8-1/2; 1/2-5/8;
Доказно оптоварување: 2 пати работен товар;
Одделение: G70, G80, според барањето;
Color: powder plastified,  red, yellow, green, black, or customized;

Табела за кршење товар

Големина (во)

  WLL
  (lbs)

Доказ за оптоварување
  (lbs)

Мин

Крајната

 Товар

 (lbs)

Кг / компјутер

Справи

Должина на

                    Димензии (во)

A

B

C

D

E

F

5 / 16-3 / 8

5400

10800

19000

3.545

13.42

13.92

1.30

2.60

13.70

21.70

0.79

3 / 8-1 / 2

9200

18400

33000

3.545

13.92

13.92

1.30

2.60

13.70

21.70

1.02

1 / 2-5 / 8

13000

26000

46000

3.864

13.92

13.92

1.30

2.60

14.17

22.17

1.02

Контактирајте не