EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Возач на електричен камион со палети со EPS

●  Capacity: 2000/2500/3000kg, with AC control system and EPS System (Electric Power Steering)
●  Stable quality make sure for long-distance operation
●  Large battery capacity 24V/280Ah is operation, fit for long time use and heavy-duty loading
●  Foldable & Anti-skip platform and protection arms make operation convenient, safe and efficient
●  With Hour meter and BDI(Battery Discharge Indicator) inform the operation battery and working status
●  Durable and rigid construction ensure the trucks to handle heavy loads
●  Side battery exchange

Табела за кршење товар

Капацитет на товар

kg

2000 / 2500 / 3000

Центар за товар

mm

600

Основи на тркала

mm

1493

Вид на работа

 

Застанете на

Тркала

Тип на тркала

 

PU

Количина на тркалото 
Возење тркало / Рамнотежно тркало
/ Носечко тркало

 

1 / 2 / 4

Големина на возењето на тркалото

mm

¢248 × 75

Големина на рамнотежа на тркалото

mm

¢84 × 80 (Двојни тркала)

Големина на лежиштето

mm

¢115x55

димензија

Min.fork lowered  height

mm

85

Макс. Висина на подигнување на штрм

mm

205

Макс. Висина на кревање

mm

120

Целосна ширина на вилушката

mm

550 / 600 / 650 / 685

Должина на вилушка

mm

1150 / 1200

Ширина на вилушка

mm

170

Дебелина на вилушка

mm

75

Вкупната должина

mm

1916 / 2333

Целосна ширина

mm

790

Целосна висина (со рачка)

mm

1455

Вкупна висина (без рачка)

mm

845

Мин

mm

1746 / 2158

Min.Aisle width for pallets 800×1200

mm

2046 / 2435

Min.Aisle width for pallets 1000×1200

mm

2077 / 2458

перформанси

Брзина на патување, оптоварена / неотворена

км / ч

5 / 5

Брзина на подигнување, натоварено / без празно

mm / s

20 / 25

Намалување на брзината, натоварена / без пратка

mm / s

40 / 30

Оценливост, натоварена / без оптоварување

%

5 / 7

Електрична конфигурација

 

 

Возете мотор

KW

AC  1.5

Подигне мотор  

KW

DC  1.2

Управувач

KW

DC  0.15

Напон / капацитет на батеријата

V / Ah

24 / 270

Кочница

 

Електромагнетно / регенеративно

Контролер

 

КУРТИС

Тежина

Тежина на батеријата

kg

245

Сервисна тежина со батерија

kg

830

Контактирајте не