EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Камион со груб терен

●  Great equipment to move heavy loads up to 1250kg.
●  Ergonomic design of the frame to reduce the operation effort.
●  Robust enough for the purpose to work outside such as building yard, garden centers
●  Adjustable fork for special dimension pallet.

Табела за кршење товар

модел

CHRP1000 А.

CHRP1250 А.

Номинален капацитет

kg

1000

1250

Макс. Висина на Форк

mm

240

240

Min.Fork Heitht

mm

70

70

Должина на вилушка

mm

800 (860)

800 (860)

Центар за вчитување

mm

400 (430)

400 (430)

Прилагодлива ширина на вилушката

mm

216-680

250-680

Индивидуална ширина на вилушка

mm

100

120

Растојание во внатрешноста на предното тркало

mm

1230

1230

Оска Растојание помеѓу предното тркало и задниот волан

mm

973

973

Предно тркало

Dia.x Ширина mm

Φ 568 x145

Φ 568 x145

Заден управувач

Dia.x Ширина mm

Φ250

Φ250

Радиус на вртење

Вам мм

1500

1500

вкупната големина

LxWxH mm

1406x1670x1280

1406x1670x1280

Нето маса

kg

210

238

Контактирајте не