EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Специјално жично јаже со електрични спроводници за единицата за одржување на зградата на BMU

 

Основни детали

    Steel Grade: Carbon Steel
    Standard: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
    Wire Gauge: 6mm-9mm
    Place of Origin: Chongqing, China (Mainland)
    Type: Galvanized
    Application: Construction
    Alloy Or Not: Non-alloy
    Special Use: Cold Heading Steel
    Model Number: CHBMU20150610
    Brand Name: CH
    Goods:: Cable for BMU-building maintenance unit

Пакување и испорака

пакување Детали

Дрвени ролни

Време на испорака

20days


Кабел за BMU / машина за чистење прозорци

    За вршење на управувачки или работни функции, овие јажиња вклучуваат еден или повеќе електрични спроводници
    својства:

          Галванизиран

          Ниско издолжување

          долг живот

          Голем број на циклуси на свиткување

          Јадро на синтетички влакна

   Технички податоци:

         Конструкција: 152 жици запечатување (8 x 19), редовно поставување

         Технички услови за испорака до DIN EN 12385, ISO 4344

         Стандарден број на проводници: 2 (за детали, погледнете во преземањето)

         Број на носечки жици во надворешните нишки: 152

          Tensile grade 1770 N/mm², steel wire galvanized

          Дозволена толеранција на номиналниот дијаметар на јажето: без оптоварување -0-3% 


Табела за кршење товар

Специјално жично јаже со електрични спроводници за единицата за одржување на зградата на BMU

 

 

изградба Дијаметар (мм) Пресметана маса (кг / м) Минимално кршење на товарот (KN) Бакарна жица (пресек мм2) Макс. Должина (М / ролна)
      1960N / mm2 2060N / mm2    
8х19-ти 7.0 0.176 > 31 > 33 19x0.22 mm (0.73 mm)2) x 2 парчиња 2500
             
8х19-ти 7.5 0.205 > 33 > 35 19x0.25 mm (0.93 mm)2) x 2 парчиња 2000
             
8х19-ти 8.0 0.245 > 36 > 39 19x0.25 mm (0.93 mm)2) x 2 парчиња 2000
             
8х19-ти 9.0 0.300 > 45 > 48 19x0.25 mm (0.93 mm)2) x 2 парчиња 1000
             
8х19-ти 10.3 0.388 > 64 > 67 19x0.25 mm (0.93 mm)2) x 2 парчиња 1000
             
             
8х19-ти 7.0 0.176 > 31 > 33 19x0.22 mm (0.73 mm)2) x 3 парчиња 2500
             
8х19-ти 7.5 0.205 > 33 > 35 19x0.22 mm (0.73 mm)2) x 3 парчиња 2000
             
8х19-ти 8.0 0.245 > 36 > 39 19x0.22 mm (0.73 mm)2) x 3 парчиња 2000
             
8х19-ти 9.0 0.300 > 45 > 48 19x0.25 mm (0.93 mm)2) x 3 парчиња 1000

Контактирајте не