EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Споен жичен јаже за јаже во галванизиран или неалванизиран

1) Item:  Spliced Wire Rope Sling
2) Diameter:  6mm-120mm
3) Safety Factor:   5:1
4) Површинска обработка: галванизиран / неалванизиран
5) Должина на окото: 180мм-2400мм
6) Изградба на јадро: Јадро на влакна / јадро на челик

 

Нашите услуги
 Дајте најдобра услуга со вас.
1) На линија за 24 часа.
2) Понудете го сертификатот ISO9001-2008.
3) Соберете ги и примајте ги предлозите на нашите клиенти и подобрете го нашиот производ.
4) Набавете ги решенијата од прашањето на нашиот клиент прв пат.
5) Направете ги специјалните производи според барањата од нашите клиенти.

Табела за кршење товар
Контактирајте не