EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Завртки од не'рѓосувачки челик DIN1480

Завртките се користеа во изградбата на авиони. Историски гледано,
двојни авиони може да користат завртки за прилагодување на затегнатоста на структурните
жици што ги прицврстуваат крилјата. Копчињата се широко користени и на флексибилни
кабли во системите за контрола на летот. И во двата случаи тие се обезбедени со
заклучен жица или специјално дизајнирани жичани клипови за да се спречи нивното појавување
вртење и губење напнатост поради вибрации.

Табела за кршење товар
Код бр. A B C D E WLL
  mm mm mm mm mm Тон
CH0242-0005 M5 50 90 8 4 0.05
CH0242-0006 M6 110 172 9 4 0.08
CH0242-0008 M8 110 182 10 6 0.16
CH0242-0010 M10 125 213 14 8 0.25
CH0242-0012 M12 125 238 16 10 0.4
CH0242-0016 M16 170 320 22 13 0.8
CH0242-0020 M20 200 367 24 20 1.2
Контактирајте не