EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Вртливо око и око од не'рѓосувачки челик

Табела за кршење товар

Код бр.

A

B

C

D

WLL

WT

 

големина

 

 

 

Ibs

килограми

CH0401-0004

5/32 "

0.43 "

0.50 "

2.00 "

150

0.02

CH0401-0005

3/16 "

0.50 "

0.50 "

2.31 "

300

0.034

CH0401-0006

1/4 "

0.56 "

0.56 "

2.56 "

600

0.051

CH0401-0007

5/16 "

0.75 "

0.75 "

3.62 "

1100

0.12

CH0401-0008

3/8 "

0.87 "

1.00 "

4.62 "

1540

0.25

CH0401-0009

1/2 "

1.25 "

1.31 "

6.00 "

2640

0.62

CH0401-0010

5/8 "

1.50 "

0.62 "

7.37 "

4750

0.95

CH0401-0011

3/4 "

1.62 "

2.00 "

8.50 "

7000

1.93

CH0401-0012

7/8 "

1.87 "

2.00 "

9.25 "

8000

2.25

CH0401-0013

1"

2.50 "

2.56 "

11.00 "

10000

4.45

Контактирајте не