EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Индустриска опрема

Рачни алатки и електрични алати

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Течни и медицински компоненти

Безбедност на отворено

Медицинска нега и лична фитнес уреди

Вртлива вилица и вилица од не'рѓосувачки челик

Код бр.

A

B

C

D

WLL

WT

 

големина

 

 

 

Ibs

килограми

CH0403-0006

1/4 "

0.50 "

0.43 "

2.62 "

600

0.07

CH0403-0008

5/16 "

0.62 "

0.62 "

3.62 "

1100

0.16

CH0403-0010

3/8 "

0.75 "

0.87 "

4.62 "

1540

0.33

CH0403-0012

1/2 "

1.00 "

1.12 "

6.00 "

2640

0.74

CH0403-0016

5/8 "

1.25 "

1.37 "

7.37 "

4750

1.28

CH0403-0020

3/4 "

1.50 "

1.62 "

8.62 "

7000

2.15

Контактирајте нѐ