EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Stица од не'рѓосувачки челик

Wireица од не'рѓосувачки челик за прецртување
Материјал: 304, 304L, 316, 316L
Дијаметар на жица: 0.15 мм до 2.00 мм
Апликации: Врзувачка жица; Флексибилно црево и фин жица
Карантеристика: Светла мазна површина, добра за прецртување
Пакет: пакет ролна, картонска буре или според барањата на клиентите

Табела за кршење товар

Контактирајте не