EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

Оклопни попречно водонепропусен композитен кабел од челична жица

4-електричен и 4-сигнален челичен жик Оклопен попречно водонепропуст композитен кабел.

1. Дијаграм на структурата

Оклопни попречно водонепропусен композитен кабел од челична жица

2. Type: HDXUG - 4×2+2×2×0.22


3. Дизајн на кабел

1. Кабел за напојување
1.1 Диригент: користете заглавена бакарна жица  
1.2 Insulation: special high temperature resistant material, heat resistance≥120℃.

2. Сигнална жица
2 sets, characteristic impedance 100Ω±15Ω;

3. Каблирање: повикајте се на сликата.

4. Обвивка: полиуретан, номинален надворешен дијаметар: 11.0 mm.

5. Засилен слој: засилен со жица од не'рѓосувачки челик (надворешен дијаметар од 1.2 мм и 1.4 мм) двослојна обратна нишка.

6. Cable nominal outer diameter: 16.0mm±0.3mm.

 

• Главни апликации

Овој кабел се користи за напојување и пренос на сигнал на подводна опрема во океанот.

 

• Услови за работа

1. Работна температура на околината: -20 ℃ ~ + 80;
2. Минималниот дозволен радиус на свиткување за инсталација е 10 пати поголем од надворешниот дијаметар на кабелот;

 

• Технички перформанси

Електрични перформанси

работен напон

AC500V

Conductor DC resistance (single-wire) (Ω/km)(+20℃)

≤9 (2.0mm2)

≤82 (signal wire)

Отпорност на изолација (MΩ · км) (DC500V)

≥500

Електрична јачина на изолација помеѓу жици (DC 2000 V, 2 мин.)

Без дефект

Characteristic impedance of signal wire Ω

100Ω±15Ω

 

Механички, физички и еколошки перформанси

1

Тежина на кабелот: околу 782 g / m

2

Сила на кршење: k65kN

3

Safe working load: ≤10kN

 

Вашата компанија обезбедува кабелско јадро, а нашата компанија обезбедува жица од не'рѓосувачки челик и заглавувам, цената е,
85 јени / м
Wireица од не'рѓосувачки челик е: 316 жица од не'рѓосувачки челик

Табела за кршење товар

Оклопни попречно водонепропусен композитен кабел од челична жица

 

Оклопни попречно водонепропусен композитен кабел од челична жица

Контактирајте не