EN
логотологото

Фејсбук Скопје YouTube Pinterest Твитер

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Рачни алатки и електрични алати

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и мотоцикл

Индустриска опрема

Лесни камиони и тешки камиони

Прилагодени делови за ковање на ЦПУ

Индустриска батерија и солутоини

Апарати за домаќинство и комерцијални апарати

Медицински потрошен

КОЧНИ МАКЕДОНИИ ЗА НЕМИНА

Табела за кршење товар

 јаглероден челик
 крајните фитинзи се гаснат и ублажуваат, телото е нормализирано
 доказното оптоварување е 2 пати поголема од работната граница на оптоварување
 крајната јачина е 5 пати поголема од работната граница на оптоварување

 

Производ

Код

Дијаметар на навој

&take up (in)

Работен товар

Ограничување (кг)

Тежина

Секој (кг)

       ДИМЕНЗИИ (во)

A

B

S

T

U

W

CH05F01

3/8 × 6

1200

. 75

. 38

6.00

7.13

. 56

4.44

16.00

CH05F02

1/2 × 6

2200

1.25

. 50

6.00

7.50

. 75

4.25

16.00

CH05F03

5/8 × 6

3500

2.11

. 63

6.00

7.88

. 94

4.06

16.00

CH05F04

3/4 × 6

5200

3.27

. 75

6.00

8.25

1.13

4.38

17.00

CH05F05

7/8 × 6

7200

4.78

. 88

6.00

8.63

1.31

4.69

18.00

CH05F06

1 × 6

10000

6.36

1.00

6.00

9.00

1.50

5.00

19.00

CH05F07

1 × 12

10000

8.80

1.00

12.00

15.00

1.50

5.00

25.00

CH05F08

1 1/8 6

12400

8.88

1.13

6.00

9.13

1.56

4.94

19.00

CH05F09

1 1/4 6

15200

10.18

1.25

6.00

9.13

1.56

5.44

20.00

CH05F10

1 1/4 12

15200

13.60

1.25

12.00

15.12

1.56

5.44

26.00

Контактирајте не