EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотоцикли

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија
  Работна платформа Суспендирана лулка Високо покачена опрема за чистење прозорци Скелиња за напојување на платформа со суспензија

  Безбедносна брава за суспендирана платформа
  Безбедносната брава е важен безбедносен уред на суспендирана платформа. Оваа безбедносна брава автоматски ќе го заклучи жичното јаже во рамките на 100 mm ако падне платформата за суспендирање поради кршење на јажето за суспензија или други причини, а исто така може рачно да се управува за да се заклучи жичното јаже при откажување на дигалка или мотор.

  Електрична кутија за суспендирана платформа
  Поддржете опсег на вообичаен напон 110V-695V, еднофазен електричен трофазен напон на располагање на Schneider контролер, голема марка, безбеден и сигурен.

  Дигалка за суспендирана платформа

  LTD100, 80, 63, 50 усвојуваат систем за водење на жици. Робусна и силна алуминиумска обвивка од леано лежиште со мала мртва тежина. Опремен и придвижувачки сноп направен од зацврстен челик. Заштита на моторот: Заштитен до IP54 како стандард. Стандардизираните компоненти обезбедуваат лесен пристап до сите делови што се носат.

  Електрична платформа е замена за традиционалното скеле кое се користи за надворешна конструкција, украсување, чистење на висококатници, преку врвот на механизмот за суспензија на покривот на зградите, виси со жичано јаже по фасадите на зградите, моторното склопување со две страни на платформата и управувајте го товарот што се наоѓа на платформата нагоре и надолу. има силна прилагодливост на градилиштето и е идеален за апликации како што се инсталирање на лифтови, заварување на морски брод во бродоградба, чистење на боја на база на масло, големи резервоари и големи оџаци, изградба на акумулациони брани, преглед, расчистување и поправка на мостови. Може да се примени и на чистење на wallидови, одржување, украси, прозорци или друг вид чистење очила, монтажа, одржување или работи на боење на површини во високи згради.

  Белешка: Платформа за суспензија со дигалка, сигурносна брава, електрична контролна табла.

  Други делови
  Електричен кабел: Прилагоден напон, должина според побарувачката

  Винч: Собирање жични јажиња што можат да се прицврстат на механизмот за суспензија на прилагодувањето на напонот на суспендираната платформа

  Безбедносно јаже: Безбедносната брава на ременот може да се закачи на безбедносното јаже со висок квалитет за да се обезбеди безбедна конструкција

  Јаже од челична жица: Отпорност на корозија, отпорност на абење, безбедност на конструкцијата

  Пакет: 1-4 комплети / еден комплет за една дрвена кутија-5cbm / комплет од LCL повеќе од 5 комплети што ги спакував на палети од FCL20'контејнер за 8 комплети со противтежа 40'контејнер за 13 комплети со противтежа

  8 комплети за еден контејнер 20GP, 14 комплети за еден контејнер 40GP

  Табела за кршење товар

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

   

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

   

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Суспендирана платформа - Дигалка - Електрична кутија - Безбедносна брава - Механизам за суспензија

  Контактирајте не