EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Хај-тек индустриски материјали

Авто делови и додатоци за мотоцикли

производи за тестирање

18х19 + ФК 19X7 35X7
Табела за кршење товар

Wireица RPE на многу жици
Оценката на жицата е минималната јачина на кршење. Најчестите оценки што се користат се: 1470MPA, 1570MPA, 1670MPA, 1770MPA, 1870MPA, 1960MPA
Главни апликации: За кула кран, машина за подигнување пристаниште, за која е потребно не-ротација на жичано јаже