EN
логотологото

Фејсбук Скопје

EN

Банер на Chonghong Industries Ltd.

Категорија производ

Wireични јажиња и кабли

Местење на хардвер

Lingица прашкаст прашка

Индустриски синџири

Опрема и додатоци за подигнување

Индустриски материјали со висока технологија

Авто делови и додатоци за мотори

Инструменти

Синџир со три врски за пренос на јаглен

Табела за кршење товар

Код, димензија и својства (одделение Б)

Size d x p (mm)

Ширина (мм)

Радиус на кривата mm

Тест оптоварување (KN)

Издолжување при тест оптоварување макс. %

Breaking Load min.KN

Вкупно издолжување при фрактура мин. %

Тежина

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

22x105

40

87

41

7

2

370

15

2.9

26x118

46

102

48

100

2

520

15

4.6

28x120

48

108

51

110

2

610

15

6.7

30x120

48

112

53

120

2

670

15

7.8

30x130

50

119

56.5

120

2

670

15

6.9

Код, димензија и својства (одделение C)

Големина dxp (мм)

Ширина (мм)

Радиус на кривата mm

Тест оптоварување (KN)

Издолжување при тест оптоварување макс. %

Кршење оптоварување мин. КН

Вкупно издолжување при фрактура мин. %

Тежина

Внатре во Мин.

Надвор од Макс.

Kg / m

22x105

40

87

41

135

2

530

15

2.9

26x118

46

102

48

190

2

740

15

4.6

28x120

48

108

51

220

2

860

15

6.7

30x120

48

112

53

250

2

990

15

7.8

30x130

55

119

56.5

250

2

990

15

6.9

Контакт